- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Bilete la concert in rate: Events a gasit 20 de clienti pentru show-ul Vaya con Dios

09 Oct, 14:22 • cristina.mihai
Compania Events a demarat un program de vanzare de bilete in rate la evenimente, iar pana in prezent a vandut in acest sistem 20 de bilete la concertul Vaya con Dios.
Bilete la concert in rate: Events a gasit 20 de clienti pentru show-ul Vaya con Dios

„Ideea mi-a venit gandindu-ma ca sunt din ce in ce mai multe concerte pe piata, iar puterea de cumparare a consumatorului de concerte scade, daca analizam din perspectiva crizei financiare. M-am gandit sa implementam un concept prin care evenimentele noastre sa ramana accesibile publicului consumator. Noi suntem unul dintre clientii Credit Europe Bank, impreuna cu care am gasit o solutie: plata prin CardAvantaj a biletelor pentru concerte”, a spus Sorina Burlacu, director general Events.

Orice detinator de CardAvantaj poate plati in rate un bilet sau mai multe la unul dintre spectacolele organizate de Events. Pentru moment, plata se poate efectua doar cu cardul la sediile Diverta Unirii, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Romania si la Sala Palatului, urmand ca in viitorul apropiat sa se dezvolte si un sistem de plata on-line. Practic, in momentul in care clientul vrea sa plateasca un bilet prin cardul de credit este intrebat daca vrea sa-l achite integral sau in 3 rate. In cazul in care acesta alege sa il plateasca in rate, organizatorului i se vor vira banii pe bilet in 3 rate lunare.

Clientul nu va plati dobanda pentru sumele virate lunar ca rata pentru bilet, daca le depune pe card integral intr-o perioada de gratie de 45 de zile de la scadenta.