- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cel mai bătrân om din lume a murit. S-a aflat vârsta sa exactă

31 Jul, 21:53 • Stefan Simion
Cel mai bătrân om din lume, un sud-american, a murit în locuința sa. Anunțul nefericit a fost făcut de familia lui Jose Paulino Gomes. 
Cel mai bătrân om din lume a murit. S-a aflat vârsta sa exactă

Cetățeanul longeviv a murit la vârsta de 127 de ani, în locuința din Corrego del Cafe, Brazilia. Potrivit documentelor personale, bărbatul s-a născut pe 4 august 1895.

Nepoata lui Gomes a oferit prima reacție:

„Aici, la țară, oamenii sunt înregistrați de obicei când sunt mai în vârstă. Există mai multe cazuri cu documente incorecte. Există o doamnă în apropiere care are 98 de ani.

Ea spune că l-a cunoscut când era doar un băiat. Atunci am devenit curioși să îi confirmăm vârsta și am căutat la oficiul de stare civilă pentru a afla ce este corect.

Cu siguranță avea peste 100 de ani, cel puțin 110 ani. Acum trebuie să știm cum va fi înregistrat pe certificatul de deces”, a explicat Eliane Ferreira, potrivit presei internaționale.

Potrivit familiei decedatului, cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor.

După moartea lui Gomes, noua deținătoare a recordului este o femeie din Spania, Maria Branyas Morera, în vârstă de 115 ani.

Vârsta răposatului din Brazilia nu a fost verificată de Guinness World Records.

Cum arată cel mai bătrân om din lume, care tocmai a decedat (FOTO)

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult