- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Distribuitorul de felicitari Krumbacher-Barle vizeaza dublarea afacerilor in 2008

08 Jul, 11:14 • elena.olteanu
Krumbacher-Barle Marketing&Trading, distribuitorul exclusiv al felicitarilor 3D-amazingcards in Romania, estimeaza afaceri de 500.000 de euro in 2008, in crestere cu aproximativ 100% fata de anul trecut, a declarat pentru DailyBusiness Ciprian Musat, director de marketing al companiei.
Distribuitorul de felicitari Krumbacher-Barle vizeaza dublarea afacerilor in 2008

Compania activeaza pe piata din Romania din luna mai 2007.

Felicitarile 3D (tridimensionale) ilustreaza atat lucrarile unor pictori celebri ca Monet, Rembrand, Van Gogh sau Delacroix, cat si diverse peisaje sau fotografii celebre in lume.

Totodata, incepand cu finalul acestui ,an se vor introduce si felicitari ce ilustreaza picturi ale artistilor romani ca Tonita sau Grigorescu.

Preturile felicitarilor pornesc de la 10 lei, cumparate direct de pe site, iar distribuitorii le pot vinde la un pret recomandat de 10,66 lei plus TVA.

„De regula, profilul clientului ce achizitioneaza felicitarile de arta se refera la persoanele cu studii superioare si cu venituri medii. De asemenea, compania mai activeaza si in domeniul business-to-business, cu produse 3D personalizate”, a declarat Ciprian Musat.

„Am ales Romania pentru ca suntem romani si avem sanse mai mari decat un strain sa intelegem piata din Romania”, a adaugat reprezentantul companiei.

Compania Krumbacher-Barle Marketing&Trading este o societate cu capital german, prezenta pe piata din Romania din 2007, ca o extensie a firmei din Germania.