- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Distribuitorul echipamentelor de fitness TechnoGym vrea afaceri de 2 mil. euro in 2009

06 Apr, 15:58 • elena.olteanu
Living Well, distribuitorul oficial in Romania al echipamentelor de fitness de lux TechnoGym, mizeaza pe o cifra de afaceri de 2 mil. euro in 2009, acesta fiind primul an intreg de activare pe piata, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Distribuitorul echipamentelor de fitness TechnoGym vrea afaceri de 2 mil. euro in 2009

„Bineinteles, cifra de afaceri prognozata poate fi mai mare, insa nu putem preciza acest lucru cu exactitate, tinand cont de situatia actuala. Vom vedea cu totii cum va evolua piata”, au mai spus reprezentantii companiei.

Living Well mai reprezinta in Romania si brand-urile Power Bar, Freddy (brand de articole vestimentare italian), Heelys (producator de adidasi care au incorporati rotite pe talpa).

Produsele TechnoGym in Romania sunt disponibile prin comanda. Momentan nu exista un magazin de desfacere, dar in luna octombrie-noiembrie compania Living Well va deschide un show-room in nordul Capitalei, pe o suprafata de 200 metri patrati.

TechnoGym este un producator italian de echipamente de fitness de lux, prezent in peste 35.000 de centre de wellness, si are peste 1.400 de angajati.