- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Gigantul Saks Fifth Avenue, interesat de piata de lux din Romania

08 Mar, 14:00 • mihaela.tudorancea
Saks Fifth Avenue, unul dintre cei mai mari retaileri de lux din SUA, si-a exprimat interesul cu privire la intrarea pe piata de lux din Romania, urmand sa discute detalii in acest sens cu CPP Management Consultants, companie de consultanta specializata in industria de lux, a declarat pentru DailyBusiness.ro Oliver Petcu, managing director CPP.
Gigantul Saks Fifth Avenue, interesat de piata de lux din Romania

David Pilnick, senior vice president al Saks Fifth Avenue, va fi prezent pe data de 18 martie la Luxury Days, editia 2009, un eveniment specializat pe industria de lux, organizat de CPP, urmand sa discute ulterior posibilitatea de a patrunde pe piata locala de lux.

La nivel international, principalii concurenti ai Saks Fifth Avenue, care comercializeaza haine, pantofi, genti, parfumuri, bijuterii si accesorii de lux, sunt Barneys New York, Bergdorf Goodman, Bloomingdale’s si Neiman Marcus. Niciunul din acestia nu este inca prezent pe piata din Romania.

CPP Management Consultants este specializata in industria de lux de pe pietele din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Ucraina. Clientii directi ai CPP sunt brandurile de lux internationale de renume, cat si investitori si antreprenori locali si regionali, interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare.