- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Google si-a schimbat logo-ul pentru a sarbatori inceperea probei de sarituri in apa la JO 2012

29 Jul, 10:53 • adrian.mihaltianu
Duminica debuteaza una dintre cele mai spectaculoase probe de la Jocurile Olimpice 2012, care se desfasoara la Londra - saritura in apa, eveniment marcat si de Google printr-un nou logo.
Google si-a schimbat logo-ul pentru a sarbatori inceperea probei de sarituri in apa la JO 2012

Aceasta este una dintre cele mai vechi categorii de sporturi de la Jocurile Olimpice, fiind introdusa la a treia editie, in anul 1904.

Pe parcursul Olimpiadei vor fi 8 probe de sarituri in apa, in cadrul carora vor concura 136 de sportivi: – 3 metri trambulina, 3 metri trambulina sincron, 10 metri platforma, 10 metri platforma sincron, la sectiunile masculin si feminin.

Incepand cu ora 17 (ora Romaniei) se va desfasura finala feminina la sarituri in apa, trambulina 3 metri sincron. La aceasta proba participa sportive din Marea Britanie, SUA, Australia, China, Italia, Ucraina, Canada si Malaezia.

Romania nu are reprezentanti la aceasta proba olimpica.

Jocurile Olimpice se
desfasoara in acest an la Londra, in perioada 29 iulie – 12 august.

[b]Citeste si:[/b]

[url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/spectacol-si-grandoare-pe-bani-grei-cum-arata-in-cifre-olimpiada-de-la-londra-foto-79002/]Spectacol si grandoare pe bani grei. Cum arata in cifre Olimpiada de la Londra (Foto)[/url]

[url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/audienta-de-un-miliard-de-oameni-la-ceremonia-de-deschidere-a-jocurilor-olimpice-video-79025/]Audienta de un miliard de oameni la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice (Video)[/url]