- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Importatorul bicicletelor pliabile Bromton se asteapta la vanzari de pana la 130.000 euro

05 Aug, 00:01 • ioan.basea
Importatorul exclusiv de biciclete englezesti pliabile Bromton mizeaza pe vanzarea a 100 de astfel de produse pana la finele anului, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei. Astfel, incasarile ar urma sa se incadreze intre 60.000 si 130.000 euro.
Importatorul bicicletelor pliabile Bromton se asteapta la vanzari de pana la 130.000 euro

Bicicletele produse in Marea Britanie, recent introduse pe piata locala, pot fi pliate in pachete compacte. Bicicletele pot fi personalizate la cerere cu accesorii si culori suplimentare, in functie de preferintele clientilor.

Preturile pentru o astfel de bicicleta incep de la 600 de euro si pot ajunge si pana la 1.300 de euro, in functie de dotarile suplimentare si amanuntele personalizate alese de client.

Desi preturile sunt de cateva ori mai mari decat pentru o bicicleta clasica, importatorul se bazeaza pe atragerea clientilor urbani, care prefera biciclete usor de transportat si personalizate, pentru a fi unice.

Importatorul a preluat deja 3 comenzi personalizate pentru bicicletele Brompton, clientii dorind ca optiuni suplimentare elemente ale cadrului din Titan, 6 viteze si sa din piele englezeasca Brooks. Durata livrarii unei comenzi poate ajunge si la 3 saptamani.

„In acest moment avem 20 de biciclete Brompton de serie la noi si mai exista in jur de 10 biciclete la dealerii din Bucuresti, Brasov si Ploiesti, dar stocul se schimba lunar avand in vedere ca avem transporturi cu frecventa lunara din Marea Britanie”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Ionut Sauca, reprezentantul importatorului national al bicicletelor Brompton.

Romania se alatura astfel unor tari cu traditie in cultura velo, precum Danemarca, Belgia, Franta sau Finlanda, in care sunt disponibile acest gen de biciclete.

Bicicletele Brompton sunt construite manual intr-o fabrica din West London, Marea Britanie. Bicicletele sunt exportate catre 27 de piete, catre retaileri velo sau catre distribuitori care opereaza propriile retele de dealeri.