- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Otter a inchis magazinele de fashion M Missoni si Selections

10 Apr, 12:18 • elena.olteanu
Otter Distribution si-a inchis divizia de fashion in luna martie si anume magazinele M Missoni si Selections din centrul comercial Baneasa Shopping City, a declarat Ioana Stan, directorul de marketing al companiei.
Otter a inchis magazinele de fashion M Missoni si Selections

Unitatile M Missoni, cu o suprafata de 130 metri patrati, si Selections (magazin multibrand), cu 350 metri patrati, au fost inaugurate in primavara anului trecut, printr-o investitie totala de circa 2 milioane de euro.

Reprezentantii Otter Distribution au decis concentrarea business-ului pe magazinele de pantofi Otter, Geox, Steve Madden si Fila.

„Ne-am gandit la o eficientizare a costurilor prin restrangerea activitatii. E o perioada grea pentru toata lumea si vrem sa ne axam pe business-ul nostru de baza, la care ne pricepem foarte bine”, a spus pentru DailyBusiness.ro Ioana Stan.

Aceasta a precizat ca decizia de inchidere nu este neaparat una permanenta, existand posibilitatea in viitor ca firma sa-si reia activitatile pe partea de fashion.

Anul acesta, Otter Distribution a deschis 3 magazine Otter in mall-urile Grand Arena, Militari Shopping Center si in extensia Plaza Romania. Tot aici, compania a inaugurat si un magazin Steve Madden. De asemenea, anul acesta are in plan deschiderea unei unitati Otter si in centrul comercial Cotroceni Park.

Otter Distribution are deschise in tara 23 magazine Otter, 6 Geox, o unitate Steve Madden, si una Fila.