- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Parfumul Clive Christian 1872 Artwork va fi disponibil si in Romania

18 Sep, 10:32 • elena.olteanu
Parfumul in editie limitata "Clive Chistian Limited Edition1872 Artwork" va fi disponibil si in Romania incepand cu 24 septembrie, distribuindu-se in exclusivitate de catre magazinele Madison Perfumery din Bucuresti.
Parfumul Clive Christian 1872 Artwork va fi disponibil si in Romania

„Se produc doar 1.000 de sticle pentru dame si 1.000 pentru barbati in intreaga lume, iar noi vom avea in cele doua magazine Madison 6 flacoane perfume spray (echivalentul apei de parfum, cu esenta mai puternica – n.r.) de 50 ml, la pretul de 1.500 lei fiecare. Ne asteptam sa le vindem pe toate”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Madeleine Florescu, director general Madison Rand Promotions.

„Profilul clientului este cel cu venituri peste medie, sofisticat, care calatoreste mult si are varsta curpinsa intre 18-65 de ani”, a precizat Madeleine Florescu.

In luna februarie 2008, magazinul Madison din Bucuresti a vandut un parfum Clive Christian No.1, de 30 de ml, declarat cel mai scump parfum din lume, pentru suma de 2.600 de euro.

Printre casele de parfumuri aflate in portofoliul Madison se numara Annick Goutal, Bond No. 9, Creed, Clive Christian, Comme des Garcons, Boellis – Panama 1924, Miller Harris, Claus Porto, Ineke San Francisco, Agraria San Francisco, Nasomatto, Parfumerie Generale, Puredistance si Carthusia.