- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Parfumurile Robert Piguet: Vanzari de 500 de unitati in 2008 in Romania

09 Oct, 10:21 • elena.olteanu
Vanzarile brandului de parfumuri Robert Piguet in Romania vor atinge anul acesta aproximativ 500 de unitati, a spus Loic Le Guen, reprezentantul Robert Piguet in Franta, pentru DailyBusiness.ro.
Parfumurile Robert Piguet: Vanzari de 500 de unitati in 2008 in Romania

Parfumurile marcii se vand pe piata locala la un pret mediu de 100-120 de euro, prin reteaua de magazine de parfumuri de lux Beautik din Bucuresti.

Compania Green Net, care opereaza lantul de magazine Beautik, este distribuitorul exclusiv in Romania al parfumurilor de lux Robert Piguet din noiembrie 2007.

„Mizez pe vanzarea a 500 de unitati anul acesta, mai ales ca urmeaza sarbatorile de iarna, perioada in care vanzarile cresc”, a spus Guen.

In prezent, in magazine se gasesc 5 game ale parfumurilor Robert Piguet: Francas, care a fost lansat prima data in 1947, Bandit (lansat in 1944), Baghari, Visa si Cravache.

„Profilul clientului acestor parfumuri este femeia cu venituri peste medie, interesata de aspectul ei, care calatoresti mult, vede aceste parfumuri in strainatate si este incantata cand la gaseste si in Romania”, au spus reprezentantii Beautik.

Green Net este prezent de 10 ani pe piata de import si distributie produse cosmetice si parfumuri.