- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Proprietarul MedLife se extinde spre ambarcatiuni, turism si real-estate

03 Oct, 12:46 • elena.olteanu
Mihail Marcu, proprietarul clinicilor MedLife, isi extinde domeniile de business intrand pe piata ambarcatiunilor si pe cea hoteliera, urmand ca din 2009 sa inceapa sa dezvolte si un proiect rezidential.
Proprietarul MedLife se extinde spre ambarcatiuni, turism si real-estate

Marcu a infiintat compania importatoare si distribuitoare de ambarcatiuni NauticLife si a inaugurat saptamana aceasta primul showroom al companiei in Mogosoaia. Showroom-ul are 2.000 mp in interior si 3.500 mp in exterior.

In acest showroom se vor gasi barci cu motor cu preturi de pornire de 3.000 euro si veliere cu preturi incepand de la 50.000 euro.

NauticLife va investi 2,5 milioane euro in stocul de ambarcatiuni din acest showroom, iar pentru anul 2009 asteapta vanzari de 2,5 milioane euro.

Compania va mai deschide inca 2 showroom-uri, unul in Tulcea si unul intre Braila si Galati.

In plus, Marcu va mai deschide in perioada 2009-2010 magazine de accesorii nautice, service-uri de ambarcatiuni si unitati de cazare, cu denumirea LifeResort.

Pentru 2009, proprietarul Nautic Life a estimat ca va investi circa 2,5 milioane euro in service-uri si magazine de accesorii.

In ceea ce priveste afacerea hoteliera, Marcu a achizitionat un hotel pe Dunare, in Bulgaria, hotel care va fi deschis in martie 2009, printr-o investitie estimata la 1 milion euro.

De asemenea, omul de afaceri roman planuieste sa dezvolte in Delta Dunarii un proiect rezidential care in prima faza va cuprinde 39 de case. Pentru constructia acestor locuinte, Marcu a estimat ca va investi circa 4 milioane euro. Constructia va demara in 2009, iar proiectul va fi denumit LifeResidence.