- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Un francez si un rus ii arunca manusa lui Patriciu pe piata agentiilor de pariuri sportive

28 Jul, 15:55 • traian.badulescu
O companie detinuta de un cetatean francez si unul rus a intrat pe piata locala de pariuri sportive cu un concept similar celui lansat de Dinu Patriciu. Ambitia celor doi este sa deschida pana la inceputul lunii septembrie 100 de cafenele - agentii specializate in pariuri sportive, mai mult decat dublul retelei lui Patriciu.
Un francez si un rus ii arunca manusa lui Patriciu pe piata agentiilor de pariuri sportive

Reprezentantii companiei Expresso Bet Star au precizat pentru DailyBusiness.ro ca investitia in deschiderea unei agentii de pariuri sportive proprii se ridica in medie la 10.000 euro.

Potrivit unui anunt al companiei, publicat in Monitorul Oficial, proprietarii, Antoine Denis Torres si Buhtoyarov Valentin Petrovici, au decis la finele lui aprilie deschiderea a 29 agentii de pariuri sportive in Romania, dintre care 9 numai in Bucuresti.

Dinu Patriciu s-a lansat pe piata jocurilor de noroc cu conceptul Bet Cafe Arena. In agentiile companiei, clientii au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive sau de a juca la masini electronice cu castiguri, beneficiind in acelasi timp de servicii de tip cafenea.

Reteaua Bet Cafe Arena a lui Patriciu numara in prezent 19 agentii in Bucuresti si alte 24 in restul tarii, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.