- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Vanzari estimate de peste 2 mil. lei pentru o bautura anti-alcool

25 Feb, 00:01 • traian.badulescu
Distribuitorul timisorean Killer Distribution a introdus in acest an pe piata locala o bautura care ajuta la eliminarea alcoolului din sange, pentru care se asteapta la vanzari de peste 2 milioane lei (470.000 euro) in 2009.
Vanzari estimate de peste 2 mil. lei pentru o bautura anti-alcool

Alcohol Killer este un produs fabricat in Austria, care grabeste detoxificarea organismului, imbunatateste imunitatea si sistemul cardiovascular, potrivit Killer Distribution. Pe site-ul produsului, bautura este prezentata ca un remediu anti-mahmureala, care contribuie si la reducerea alcoolemiei, insa nu sunt oferite cifre exacte in acest sens.

„Am estimat vanzari de 4-5 paleti/luna (aproximativ 14.000 de doze lunar) in prima jumatate a anului, urmand ca in a doua jumatate vanzarile sa se dubleze”, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Acestia au mentionat ca pretul unei doze variaza „la tejghea” intre 8 si 12 lei. La un volum de peste 250.000 de doze comercializate in acest an, (conform cu ritmul de crestere anuntat de companie – n.r.), vanzarile ar putea depasi 2 milioane lei (470.000 euro).

Disponibil la doza de 250 ml, produsul va fi distribuit deocamdata doar pe segmentul HoReCa, urmand ca in urmatorul an sa intre si pe piata de retail.

Reprezentantii firmei timisorene se asteapta ca pana la finele anului sa fie prezenti cu acest produs la nivel national.

„De asemenea, anul urmator ne pregatim pentru campania din Republica Moldova, pentru care importul exclusiv ne revine tot noua”, au spus reprezentantii Killer Distribution.