- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Vezi cati bani a castigat intr-un an cel mai bogat cuplu de vedete

21 Aug, 14:19 • marian.rujoiu
Top modelul Gisele Bundchen si jucatorul de fotbal american Tom Brady au castigat impreuna 76 de milioane de dolari in perioada mai 2010 - mai 2011, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari castiguri, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes.
Vezi cati bani a castigat intr-un an cel mai bogat cuplu de vedete

Astfel, datorita unui an plin in contracte de moda si publicitate, top modelul brazilian Gisele Bundchen a castigat 45 de milioane de dolari, in timp ce Brady, care si-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, pentru 72 de milioane de dolari, a adus acasa anul trecut 31 de milioane de dolari.

La mica distanta, pe locul al doilea, cu un total de 72 de milioane de dolari, s-a situat cuplul de cantareti Beyonce Knowles – Jay-Z.

Ei au obtinut incasari importante din vanzarile de albume si din concertele sustinute, dar si din contractele publicitare incheiate cu marci de renume, precum L’Oreal, DirecTV, General Mills etc. in acest cuplu, Beyonce a castigat 35 de milioane de dolari in perioada mai 2010 – mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obtinuta de Jay-Z, relateaza Mediafax.