- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

5 sloturi inedite care sunt la mare căutare în această iarnă

17 Nov, 17:08 • Fundeanu Madalina
5 sloturi inedite care sunt la mare căutare în această iarnă

Din miile de sloturi oferite de cazinourile online licențiate, multe sunt clasice, cu fructe și șeptari. O altă categorie foarte bine reprezentată este cea egipteană. Există, însă, și sloturi cu tematici și moduri de prezentare inedite, care sunt cel puțin la fel de distractive.  Iată 5 astfel de păcănele, aflate la mare căutare în această iarnă:

Sweet Dream

Dulciuri de vis inundă ecranul imediat cum deschizi acest joc. Pe grila formată din 7 role și 5 rânduri se opresc jeleuri de diferite forme și culori, clopoței din turtă dulce, acadele, bomboane și gogoși cu glazură. Gogoșile sunt simbolurile Scatter. Minim 5 Scatters inițiază o secvență de rotiri extra cu multiplicatori și Extra Scatters care explodează și distrug toate simbolurile de pe ecran.„Sweet Dream” este un slot de tip Megaways. Pictogramele care formează o combinație câștigătoare dispar, iar în locul lor cad altele. Acest mod colapsabil favorizează încasări în cascadă în contul unei singure mize. Trebuie ca pe ecran să se oprească minim 10 simboluri de același fel ca să plătească.

Prehistory story

Inspirat din epoca preistorică, slotul are o grafică foarte amuzantă. Grila este îngropată în pământ și are în jur ramuri de brad, iar simbolurile sugerează o poveste cu un bărbat care vânează cu sulița, cu o femeie care folosește oase în loc de bigudiuri,  cu maimuțe, cu un câine și cu un mamut.Pe role mai apar toporul și scheletul de animal, ca pictograme cu valoare medie. Bărbatul este simbolul cel mai valoros și femeia este pe locul secund, în timp ce literele A, K, Q și J nu plătesc cine știe ce. Dacă obții minim trei Scatters, este declanșat jocul special „Rinocer”: pe ecran apar cinci rinoceri, dintre care trebuie să alegi. În funcție de alegere, afli câte rotiri extra primești. Este un slot de încercat și cu fonduri suplimentare primite la Mr.Bit înregistrare.

Nitropolis 2

Într-un viitor îndepărtat, doi câini și o pisică înarmați până în dinți se ocupă de respectarea legii într-un oraș rău famat. Această păcănea are multe funcții speciale care se pot declanșa aleatoriu la orice rotire. De exemplu, poți beneficia de o rotire extra, sau e posibil să ai parte de câștiguri „Both Ways” – simbolurile plătesc chiar dacă se află pe role adiacente, de la cea mai din dreapta spre stânga.Mașina „Nitro Wolf” este simbol Bonus care acordă până la 25 de rotiri extra. În timpul secvenței, toate pozițiile „Nitro Reels” se blochează pe grilă. Aceste poziții conțin până la 12 pictograme care plătesc.Jocul are și un Wild: simbolul prin care câinii au interzis să facă treaba mare în acel loc. O linie formată din Wild-uri plătește ca și cum ar fi formată din cel mai valoros simbol.

Empty the Bank

„Empty the Bank” este un slot despre spargerea unei bănci. Răufăcătorul este simbol Wild și apare pe role cu un sac în spate. Acolo trebuie să îndese valorile care se mai opresc pe ecran: monede, bancnote, lingouri, diamante și – cireașa de pe tort – o coroană regală. Seiful este simbol Bonus. Trei astfel de simboluri inițiază un joc special în care grila inițială este formată din 4 role și 5 rânduri, cu trei pictograme cash de valoare aleatorie în locul pe care au fost seifurile. Ai la dispoziție 3 rotiri extra. Dacă pe ecran se mai oprește o pictogramă cash, atunci numărul rotirilor se resetează la 3. Dacă în 3 învârtiri consecutive nu mai apare niciun simbol cash, atunci jocul special se încheie și golești banca de suma afișată pe ecran în acel moment.

Hot Shots 2

Pădurea freamătă în ziua marelui meci de fotbal care se joacă sub ochii urșilor, iepurilor, vulpilor și lupilor. Pe grila plasată pe teren apar un câine care ține o halbă de bere, un cocoș care pare a cânta ceva, un taur care își face vânt cu evantaiul și un câine care parcă s-a ars cu cafea.Jocul are trei simboluri speciale: pictograma cu numele jocului declanșează rotiri extra. Wild-ul obișnuit (mingea cu alb și cu roșu) substituie orice altă pictogramă cu excepția celei Scatter, iar mingea de aur este Golden Wild care crește multiplicatorul. În timpul rotirilor extra, pe rolele 3, 4 și 5 apar Golden Wilds. Șut și gol!