- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Big Media PR a preluat contul KD Capital Management in valoare de 70.000 de euro

24 Apr, 12:10 • sergiu.mihalcea
Agentia Big Media PR (Relatii Publice) preia din mai contul de comunicare in valoare de 70.000 euro, al SSIF KD Capital Management SA, membra a KD Group Slovenia, au declarat pentru DailyBusiness oficialii companiei.
Big Media PR a preluat contul KD Capital Management in valoare de 70.000 de euro

Contul de PR al KD se va afla in portofoliul agentiei pana la sfarsitul anului. Inainte de Big Media PR, comunicarea KD Capital Management era gestionata intern, de catre angajatii KD.

Obiectivele de comunicare ale KD Capital Management sunt construirea brand awarness-ului si fidelizarea clientilor, iar Big Media PR va coordona activitatile de media relations, client relations si PR online.

KD Capital Management, societate de servicii de investitii financiare, este membra a KD Group Slovenia, companie cu o istorie de peste 12 ani, care gestioneaza active in valoare de 1 miliard de euro in tari precum Slovenia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Luxemburg si Statele Unite ale Americii.

Grupul si-a inceput activitatea in Romania in 2004 si are in componenta companiile SSIF KD Capital Management, SAI KD Investments, KD Life Asigurari de Viata si KD Fond de Pensii.

Big Media PR, agentie de PR full service infiinata 2005, are in portofoliul de clienti companii si institutii precum PNTCD, Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), Magazinul de Case, Apel, Power Plate International, Business Network Center, Petrom Service, Egea Prod si Imprimeria Nationala.