- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Black Friday 2023 eMAG. Când începe campania reducerilor pentru retailerul online. Telefoane, televizoare, laptopuri la super-oferte

29 Sep, 14:15 • Cornel Ghimeșan
eMAG urmează să organizeze cea de-a 13-a ediție de Black Friday în toata țara. Ca să se înregistreze un succes mai mare decât anul trecut, ediția din acest an ar trebui să înregistreze peste 560.000 de clienți care să cumpereatât de la retailerul online, cât și de la sellerii din Marketplace. Valoarea totală a produselor ar trebui să depășească 644 de milioane de lei.
Black Friday 2023 eMAG. Când începe campania reducerilor pentru retailerul online. Telefoane, televizoare, laptopuri la super-oferte

Black Friday 2023 eMAG. Campania eMAG Black Friday din acest an va începe în data de 10 noiembrie 2023. Compania nu a venit cu prea multe detalii legate de campania de Black Friday din acest an și ce tipuri de produse vor fi promovate.

Citește și Românii au găsit soluția să nu mai plătească la restaurant: au asupra lor pliculețe cu păr pe care îl pun în mâncare

Black Friday 2023 eMAG. eMAG promite că data de 10 noiembrie 2023 va fi ziua cu cele mai multe oferte și reduceri. Printre produsele regăsite în ofertă se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Recomandările reprezentanților eMAG

1. Ai aplicația instalată? Nu uita să activezi notificările ca să fii la curent cu cele mai tari oferte de Black Friday!

2. Alege eMAG Genius și ai livrare gratuită și multe alte beneficii de Black Friday!

3. Activează My Wallet, cumpără tot ce vrei de Black Friday și plătești mai târziu!

4. Alege easybox-ul preferat!

5. Abonează-te la newsletter eMAG și cele mai tari oferte de Black Friday vor ajunge în inbox-ul tau! Fii cu ochii pe e-mail!

6. Activează autentificarea multi-factor ca să-ți protejezi informațiile din contul de client!

De reținut pentru Black Friday 2023 eMAG

  • Este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.
  • Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.
  • După plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.
  • Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta îți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare îți va fi comunicat înainte să finalizezi comanda.

Citește și Majorări salariale 2024. Ligia Deca nu garantează creșterea salarială pentru angajații din Educație de la 1 ianuarie: „Vă pot promite că ne vom lupta ca acest lucru să se întâmple”

Black Friday 2020 a bătut toate recodurile istorice. În plină pandemie, 12,4 milioane de vizite au fost înregistrate într-o singură zi. Valoarea produselor comandate a ajuns la 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult decât în 2019.

Black Friday a devenit cel mai așteptat eveniment de shopping în fiecare an. Acest concept de Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG în 2011. De atunci această tradiție a fost păstrată an de an.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult