- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ce trebuie să știi înainte de a aplica la jobul de dealer la cazinouri live

24 Nov, 18:34 • Oprea Alina
Ce trebuie să știi înainte de a aplica la jobul de dealer la cazinouri live

Dacă ești sociabil, îți place să comunici, reziști la oboseală și te pricepi să întreții o atmosferă destinsă, poți să iei în considerare o carieră de dealer de cazino live. Este una dintre meseriile deschise pentru toate vârstele, în care se oferă șanse și celor fără experiență. Dezvoltarea industriei jocurilor de noroc online a creat numeroase locuri de muncă, în special în segmentul de live cazino. Unele platforme au și peste 120 de mese, așa cum este cazul acesteia: https://mrbit.ro/ro.

Pentru a susține o asemenea ofertă, este nevoie de minim 200 de crupieri, întrucât se lucrează în schimburi. Pe site-urile de profil apar periodic anunțuri de angajare prin care sunt căutate persoanele potrivite.

Se pune accentul pe comunicare și spontaneitate

Care este portretul robot al unui dealer de cazino live? Așa cum am spus, în primul rând trebuie să fii o fire comunicativă și veselă. Oamenii accesează aceste platforme ca să se relaxeze, nimănui nu i-ar plăcea să aibă în față un ursuz. În același timp, nu trebuie să ai emoții atunci când ești filmat, pentru că dealerii de cazinou trebuie să privească mereu într-o cameră de luat vederi și să se comporte ca și cum i-ar privi
în ochi pe jucători.

Spontaneitatea este o altă trăsătură apreciată de către angajatori. Crupierul este în contact permanent cu jucătorii care îi scriu în fereastra de chat. Trebuie să aibă mereu „vorbele” la el și să știe la perfecție regulamentul jocului pe care îl coordonează.

Nu este nicio problemă dacă nu ești expert în jocurile de cazino în momentul în care aplici pentru un astfel de job. Cei mai mulți operatori asigură training gratuit pentru cei fără experiență, acesta fiind unul dintre avantajele prezentate de domeniu.

Salariul de start este decent

Un alt avantaj este reprezentat de salariul de start, care este între 500 și 700 de euro. Vei avea posibilitatea să avansezi în carieră, crupierii foarte buni ajungând chiar și la 2.000 de euro. Salariul de bază este completat cu bonusuri, ore plătite mai bine de sărbători, asigurare medicală și chiar acoperirea cheltuielilor cu chiria dacă lucrezi în alt oraș. Desigur, niciun job nu vine doar cu avantaje. Cea mai importantă provocare este reprezentată de disponibilitate. De obicei, crupierii sunt nevoiți să lucreze în ture de noapte și de sărbători, ceea ce poate
reprezenta o problemă dacă ai o familie.

O altă caracteristică a acestui loc de muncă este că trebuie să poți să îți maschezi trăirile. Trebuie să fii la fel de plin de energie și de comunicativ chiar dacă ai probleme personale sau ești distras de alte probleme. Clienții cazinoului nu au de unde să știe despre ce este vorba și se vor gândi că nu ești potrivit pentru acest rol.

De asemenea, este necesar să fii rezistent la stres, pentru că în timpul programului de lucru te concentrezi mereu la capacitate maximă. Singurele clipe de relaxare sunt cele în care aștepți ca jucătorii să plaseze pariurile, dar și atunci trebuie să fii atent la cronometru, ca să faci jocurile atunci când secundele s-au scurs. Meseria de dealer de cazino nu este una din care să ieși la pensie, dar poate reprezenta un pas înainte în dezvoltarea personală.