Media & Advertising

Conturile de creatie pentru Timisoreana si Ciucas, castigate de GMP Advertising

09 Apr, 11:55 • ioana.mucenic
Agentia GMP Advertising a castigat conturile de creatie pentru marcile Timisoreana si Ciucas, detinute de Ursus Breweries, potrivit unui anunt al companiei.
Conturile de creatie pentru Timisoreana si Ciucas, castigate de GMP Advertising

Ursus Breweries a demarat procesul de selectie a agentiei de creatie la mijlocul lunii august a anului trecut, acesta facand parte din planul mai larg de consolidare a serviciilor de creatie si publicitate pentru marcile companiei. 

Intr-o prima faza, opt agentii au fost invitate sa ia parte la aceasta selectie, iar in urma prezentarilor sustinute de agentiile care au intrat pe lista, in ianuarie 2012 echipele de marketing ale Ursus Breweries au desemnat agentia castigatoare. 

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Redd’s, Azuga si Stejar.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. 

Marcile Grupului includ beri internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. 

In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.