- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Feminis.ro imbraca haine noi pe piata publicatiilor de lifestyle feminin

11 Jan, 13:30 • Redactia DailyBusiness
Revista online de lifestyle Feminis.ro, editata de Bazar Publishing, se relanseaza in 2011 pe piata publicatiilor online dedicate publicului feminin. Publicatia, cu o medie de 230.000 vizitatori unici lunar, vizeaza dublarea traficului in termen de cateva luni, a declarat pentru DailyBusiness.ro Laura Pascu, redactorul sef al Feminis.ro.
Feminis.ro imbraca haine noi pe piata publicatiilor de lifestyle feminin

Feminis.ro se pozitioneaza ca o publicatie premium, care are ca public-tinta femeile inteligente, cu focus pe cariera. Publicatia are un design nou si un continut editorial diversificat.

Potrivit Laurei Pascu, noul Feminis.ro nu isi doreste sa fie doar „o alta revista online pentru femei”, ci vrea sa stranga in jurul ei o comunitate care se identifica cu femeia contemporana si cu nevoile si cerintele acesteia.

Noua varianta a revistei cuprinde interviuri exclusive, platforma de blogging Girls on the City, bloguri de vedete si specialisti din diverse domenii, si o sectiune video cu productii originale.

In sectiunea de bloguri a noului Feminis.ro semneaza nume precum Cristina Cioran, Monica Davidescu, Alina Horez, Roxana Moisanu sau Andreea Dorobantu.