- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lowe PR s-a afiliat la reteaua internationala GolinHarris

01 Mar, 17:11 • Redactia DailyBusiness
Agentia locala de relatii publice Lowe PR s-a afiliat la reteaua internationala de profil GolinHarris, devenind astfel prima filiala a companiei americane in Europa de Est, au anuntat marti reprezentantii celor doua agentii.
Lowe PR s-a afiliat la reteaua internationala GolinHarris

Filiala GolinHarris Bucuresti va fi coordonata regional de biroul din Londra al companiei mama si va fi condus de Hortensia Nastase (foto), actualul managing partner al agentiei.

„Afilierea la o retea globala a fost un obiectiv in dezvoltarea pe care ne-am propus-o inca de la infiintarea agentiei noastre, in anul 2006”, a spus Hortensia Nastase.

Discutiile cu biroul din Romania au fost initiate in urma cu un an si jumatate, iar contractul de afiliere a fost semnat la sfarsitul anului 2010.

Transformarea Lowe PR in GolinHarris Bucuresti face parte din strategia companiei americane de a-si extinde operatiunile in Europa.

„Suntem foarte hotarati sa crestem business-ul in regiune. In ultimii doi ani am deschis birouri in Paris si Stockholm, am numit o noua conducere in Germania, am incheiat un parteneriat strategic cu Rekta Communications in Turcia si ne-am dezvoltat semnificativ business-ul in Marea Britanie.”, a declarat Matt Neale, Co-Managing Director al GolinHarris Europe.

Compania de relatii publice GolinHarris, infiintata in 1955, apartine grupului de marketing si comunicare Interpublic si include 35 de birouri in America, Asia-Pacific, Europa si Orientul Mijlociu.

Infiintata in urma cu cinci ani, agentia locala Lowe PR, redenumita GolinHarris Bucuresti, face parte din grupul condus de Veronica Savanciuc, Lowe&Partners Romania.

Grupul include agentia de publicitate Lowe, agentiile de media Initiative si Brand Connection, agentia de comunicare digitala HyperActive si agentia MedicOne.