- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Millenium si Fast Forward gestioneaza impreuna contul Samsung Electronics Romania

15 May, 13:50 • sergiu.mihalcea
Agentiile Millenium Communications si Fast Forward Communications gestioneaza impreuna contul de PR al Samsung Electronics Romania, castigat in urma unui pitch la care cele doua agentii au participat ca o singura entitate, a declarat pentru DailyBusiness Tudor Daescu(foto), managing partner al Fast Forward Communications.
Millenium si Fast Forward gestioneaza impreuna contul Samsung Electronics Romania

De obicei, pe piata locala, daca doua sau mai multe agentii se ocupa in comun de contul de PR al unui client, ele isi separa activitatile. De pilda, GMP PR si DC Communications se ocupa impreuna de contul PR al Romtelecom, insa pe proiecte distincte.

Cele doua agentii vor gestiona contul de PR al Samsung Electonics Romania pana la sfarsitul anului, cu posibilitatea de prelungire. Valoarea contului nu a fost facuta publica. Pitch-ul pentru cont a implicat 11 agentii, insa numele acestora nu au fost facute publice.

„Samsung nu a ales doua agentii, ci una singura, deoarece Millenium si Fast Forward au participat ca o singura entitate la pitch, elaborand impreuna brieful pentru cont”, a spus Daescu.”Punctual poate vom gestiona separat anumite proiecte, insa toata munca pentru cont se va desfasura in colaborare, in echipa”, a mai adaugat acesta.

Contractul intre cele trei parti a fost semnat, insa detaliile referitoare la strategia de comunicare a Samsung in Romania sunt in curs de stabilire.

Millenium si Fast Forward au fost alese sa gestioneze contul Samsung in Romania, atat pentru platforma corporate, cat si pentru cea a produselor companiei.

Echipa care va sustine acest cont este alcatuita din: Tudor Daescu (PR Director), Mirel Dediu (PR Manager), Ioan Daescu (PR Executive), Bogdan Theodor Olteanu (Senior Consultant), Andrei Bortun (Senior Consultant) si Oana Dobre (Client Service

Millenium Communications este o companie infiintata in 1998, ca agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii – Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile. Agentia gestioneaza conturi de PR pentru companii precum: Bayer (Elevit), Cristalex (Campari, Absolut, Teacher’s, Jim Beam), Delaco, DTZ Echinox, Interamerican, Mercedes-Benz Romania (Mercedes, smart, JEEP, Chrysler, Dodge), Ursus Breweries (Timisoreana).

Millenium a coordonat contul de PR al HAT Group Co. Romania, companie care reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Fast Forward Communications a fost infiintata in 2006, iar din 2008, in urma alaturarii echipei de PR condusa de Tudor Daescu (care in trecut a mai colaborat cu Millenium – n.r.), agentia coordoneaza comunicarea pentru clienti precum Electronic Arts, Logitech, Garmin, IP Devel, vreaucredit.ro.

Samsung Electronics este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajati in 134 de birouri din 62 de tari, fiind alcatuita din cinci divizii principale de afaceri – Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business si Digital Appliance Business.