- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

OMD Romania si-a adus trainer german pentru echipa de client-service

06 May, 15:57 • sergiu.mihalcea
OMD Romania, agentie full-service de media a Omnicom Media Group Romania, l-a adus pe Mike Stapelfeld, fost global media manager al companiei de energie regenerabila Conergy AG, Hamburg, Germania, in postura de trainer pentru echipa de client-service a OMD Romania, informeaza oficialii companiei.
OMD Romania si-a adus trainer german pentru echipa de client-service

Venirea lui Mike Stapelfeld (foto)in cadrul echipei OMD Romania este o continuare a procesului de schimbari din cadrul grupului OMD. Agentia a anuntat la inceputul lui februarie venirea unui client service director interimar, Markus Zinsberger, iar la inceputul lui martie Cristian Mucichescu si Carmen Dobrescu au fost anuntati ca noi directori la OMD.

Mucichescu a preluat functia de managing director al OMD de la Ruxandra Stefan, care si-a dat demisia in ianuarie, plecand in februarie pe functia de new business director la Media Direction, ultimul loc de munca a lui Mucichescu.

Carmen Dobrescu a fost avansata din postul de senior media-buyer in cel de TV media buying director al agentiei, aceasta facand parte din echipa agentiei din 2000.

Stapelfeld va face parte din echipa OMD Romania pentru o perioada de cateva luni, timp in care acesta se va ocupa de „nevoile punctuale” ale angajatilor din departamentul de client-service, au spus reprezentantii OMD pentru DailyBusiness.

Stapelfeld va fi zilnic in mijlocul angajatilor de client-service, impartasindu-si cunostintele acumulate in cadrul retelei OMD, la filiala din Hamburg.

„Rolul lui Stapelfed aici va fi sa ne impartaseasca din cunostintele si experientele acumulate in media germana de-a lungul timpului si sunt convinsa ca va avea contributie la formarea profesionala a membrilor echipei”, a declarat Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group Romania, care include OMD Romania.

Stapelfed are aproape 18 ani de experienta in industria de marketing si comunicare. Ultimii doi ani i-a petrecut in echipa Conergy AG, Hamburg, companie germana din domeniul energiei regenerabile, pe postul de global media manager.

In 2005 a fondat BrainMoney, iar inainte a fost key account manager in cadrul companiei Nielson Media Research. Intre 1993 si 1998 a lucrat la OMD Hamburg, unde ultima pozitie detinuta a fost de international media coordinator.

Stapelfeld e masterand in Business Administration cu specializare in marketing si e-commerce, in cadrul Universitatii Cardean. Acesta mai are o diploma de Bachelor of Arts in Business de la Universitatea Pacific Lutheran din Tacoma, USA.

OMD Romania este o entitate 100% Omnicom Group si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania. OMD are o retea prezenta in peste 80 de tari si beneficiaza de resursele integrate ale liderului mondial in industria de marketing si comunicare Omnicom Group.

Omnicom Media Group (OMG) este divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., grup care are in portofoliu peste 5.000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus, precum si alte companii de servicii specializate de media.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group, are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliu doua agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Media Direction este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom, si a fost infiintata in anul 2001.

Media Direction ofera servicii integrate de media – buying, planning, strategie, research, iar din portofoliul de clienti ai agentiei fac parte Allianz, Dacia Renault Nissan, Dr. Oetker, Masterfoods, Pepsi, Scandia, Wrigley.