- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Partenerul comercial al Metrorex va gestiona si reteaua de LCD-uri publicitare

07 Aug, 12:47 • sergiu.mihalcea
Sindomet Servcom, firma care gestioneaza activitatea comerciala din cadrul statiilor Metrorex, va derula proiectul de publicitate pe ecrane LCD din cadrul retelei de metrou.
Partenerul comercial al Metrorex va gestiona si reteaua de LCD-uri publicitare

Unicul actionar al Sindomet, conform Registrului Comertului, este persoana juridica Unitatea – Sindicatul Liber Metrou.

Investitia in echipamente, din care cateva sunt deja instalate in statia Piata Unirii 2, este integral in sarcina companiei Sindomet, conform Metrorex, insa oficialii companiei nu au putut fi contacti pentru a oferi detalii.

De asemenea, reprezentantii Metrorex nu au precizat daca vor apela la serviciile unei terte companii, cu experienta mai mare in domeniul publicitar, pentru a contribui la operarea retelei de ecrane.

Scopul echipamentelor este preponderent publicitar, insa vor putea afisa si informatii destinate publicului calator.

Activitatea comerciala din cadrul Metrorex se desfasoara in special in spatii comerciale construite de catre Metrorex si Sindomet Servcom SRL in cadrul unui contract de asociere in participatiune, iar contractele de inchiriere cu tertii se negociaza si se incheie de catre Sindomet.

Sindomet Servcom a fost infiintata in martie 1992 si are ca activitate principala inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare, iar in 2006 a inregistrat un profit net de 548.297 lei (peste 155.000 de euro).

Ecranele LCD sunt marca Samsung, insa reprezentantii Samsung Electronics Romania nu au oferit informatii referitoare la contractul incheiat cu Sindomet Servcom.

Conform datelor Ministerului Transporturilor, Metrorex a transportat anul trecut peste 164 de milioane de calatori, ceea ce situeaza media zilnica a pasagerilor transportati la circa 450.000.