- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pentru evenimente festive sunt recomandate rochii lungi de ocazie, de la dyfashion.ro

06 Mar, 15:57 • Bumbeneci Diana
Pentru evenimente festive sunt recomandate rochii lungi de ocazie, de la dyfashion.ro

Rochiile au fost dintotdeauna un atribut al feminității și al eleganței. Indiferent de anotimp, purtarea lor arată bunul gust și pune în valoare orice siluetă feminină. Astfel, doamnele și domnișoarele care se respectă, știu că întotdeauna pot conta pe o rochie bine croită din garderoba proprie. Însă, la ocaziile speciale sau la evenimente mai deosebite, se cere un dress code aparte și anume o rochie de ocazie. Fie ea lungă sau scurtă, aceste obiecte vestimentare se găsesc la DyFashion.

Rochii lungi, pentru ocazii deosebite

Nimic nu atrage mai mult atenția decât o rochie care pune în valoare silueta feminină. Mai ales la ocaziile speciale, acest lucru iese și mai bine în evidență. O rochie bine croită, din materiale de calitate va impresiona publicul, acesta aducându-și aminte de ea și peste multă vreme.

Dacă ne gândim la rochii lungi de ocazie fără îndoială luăm în calcul și prețul acestor obiecte vestimentare. Însă, un preț bun va reflecta întotdeauna calitatea materialului și a modelului ales.

Acest lucru este valabil și pentru rochii midi de ocazie, acestea găsindu-se în nenumărate variante de culoare și modele.

De la culori de primăvară, cele pastelate până la nuanțe clasice care pot fi ușor asortate, un lucru e sigur: pe site-ul DyFashion se găsesc rochii pentru toate gusturile. Rochiile se pot comanda în modelul și nuanța dorită și mai ales după bugetul fiecăruia, deoarece pe pagină există o cotație de preț. Simplu și la îndemâna oricărei fashioniste.

Rochii pentru toate siluetele se găsesc aici

Spre deosebire de magazinele fizice în care rareori se găsesc mai multe mărimi, magazinul online DyFashion ține cont și de acest lucru. Orice femeie are nevoie să se simtă bine în propria piele, iar cu o rochie croită pe măsura ei, acest vis devine realitate. Așadar, la acest magazin online se pot comanda rochii începând de la mărimea S și până la mărimea 4XL.

Indiferent de mărime, producătorii știu că secretul unei rochii care să avantajeze pe oricine este modelul, dar și materialul. Astfel, rochiile de de la DyFashion beneficiază de diversitatea materialelor așa cum ar fi brocard, bumbac, jerse, lycra, dar și catifea, dantelă sau broderie. Croiul acestor rochii poate fi cambrat, evazat, mulat sau cloș, după gustul fiecărei persoane. Nu în ultimul rând, ghidul de mărimi este de ajutor pentru comenzi reușite.

Livrare și retur gratuite la DyFashion

La magazinul online livrarea și returul sunt gratuite, nu doar la rochii, ci și la restul obiectelor vestimentare: bluze, cămăși, pantaloni, sacouri și fuste. Tot aici se mai găsesc și încălțăminte de tipul pantofi sau sandale sau haine de fetițe.

Orice doamnă sau domnișoară poate conta dacă face comenzi prima oară pe o reducere de bun-venit, dar și pe promoțiile existente sau oferta outlet.

Colecții noi de la branduri renumite și produse care satisfac gusturi diverse, aici la DyFashion pot fi comandate cu ajutorul unui cont gratuit. Simplu de comandat și de returnat.

Pentru detalii și vizionarea produselor accesați pagina oficială dyfashion.ro.

Contact: [email protected]

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult