- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Radu Naum a cerut sa plece de la TVR. Destinatia posibila: trustul Intact

04 Jul, 17:49 • Redactia DailyBusiness
Radu Naum, redactorul sef al departamentului de stiri sportive al TVR, a depus joi, 3 iulie, o cerere de incheiere a contractului cu TVR, conform reprezentantilor televiziunii publice.
Radu Naum a cerut sa plece de la TVR. Destinatia posibila: trustul Intact

Pe de alta parte, conform unor informatii publicate pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan, grupul Intact i-a oferit lui Naum pozitia de sef al tuturor operatiunilor sport pe TV, adica la gsptv (noul canal creat pentru transmisia meciurilor din Liga I – n.r.), Antena1 si Antena3

Cererea de incetare a contractului depusa joi de Radu Naum nu a fost aprobata de conducerea TVR.

„In cazul in care domnul Radu Naum isi depune oficial demisia, TVR va actiona conform prevederilor din contractul semnat cu acesta”, au declarat oficialii TVR.

Conform lui Tolontan, Gsp Tv va transmite meciurile din Liga 1, mai putin optiunea 1, care apartine Antenei 1, redactor-sef la gsptv va fi Cristi Zagaradniuc (fost Realitatea TV), iar redactor sef la Antena1 va fi Cristi Cretu.

gsptv a primit licenta de la Consiliul National al Audiovizualului in luna ianuarie, impreuna cu doua posturi ale grupului Intact, televiziunea Top TV si canalul economic Business TV.

gsptv va fi receptionat, de catre abonatii RCS si de catre abonatii Digi TV, iar celelalte firme de cablu si de DTH poarta negocieri pentru a difuza canalul pe care se vor putea vedea meciurile Ligii I.