- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Razvan Matasel paraseste Leo Burnett pentru propriul business

14 Aug, 14:26 • sergiu.mihalcea
Razvan Matasel (foto), directorul de strategie al agentiei de publicitate Leo Burnett, paraseste functia pentru propria afacere, a informat acesta pe blogul personal, iar departamentul de strategie al agentiei va fi condus de Elena Ionita si Victor Stroe.
Razvan Matasel paraseste Leo Burnett pentru propriul business

„M-am hotarat sa pornesc pe cont propriu si sa-mi dezvolt propriul business. Inca nu stiu sigur care va fi modelul dar ma voi gandi in urmatoarea perioada si voi pune toate detaliile la punct. Sunt sigur ca nu va fi usor, dar simt ca trebuie sa fac asta”, a spus Matasel.

Matasel va pleca in vacanta timp de o luna, dupa care va demara noua afacere despre care nu a dat mai multe detalii, au spus reprezentantii Leo Burnett pentru DailyBusiness.ro.

De la inceputul lunii septembrie, Elena Ionita si Victor Stroe, cei doi planneri seniori ai Leo Burnett, vor prelua conducerea departamentului de strategie, in calitate de planning directori, conform oficialilor companiei.

Matasel a facut parte din echipa Leo Burnett timp de 6 ani, din data de 15 august 2002 si pana in prezent. Acesta are peste 9 ani de experienta in planning in cadrul agentiilor Leo Burnett si Scala Thompson.

Matasel este cadru didactic asociat la Masterul de Publicitate si Reclama din cadrul SNSPA si la Masterul de Publicitate din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC).

Grupul Leo Burnett Romania este detinut minoritar de grupul de comunicare Publicis, si are in portofoliu agentiile Leo Burnett&Target (agentie full-service), The Practice (agentie de relatii publice), 23 (shop de creatie), iLeo (servicii interactive) si Starcom (agentie de media).