Media & Advertising

Realitatea TV se extinde in provincie. Vezi in ce orase va infiinta redactii

30 Jan, 18:18 • marian.rujoiu
Realitatea TV se extinde, urmand ca pe parcursul acestui an sa deschida inca trei birouri teritoriale, respectiv la Iasi, Baia Mare si Craiova.
Realitatea TV se extinde in provincie. Vezi in ce orase va infiinta redactii

De asemenea, studioul local din Timisoara va fi modernizat.

Ioan Alin Petran, directorul retelei Realitatea TV, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca prima dintre statii va fi deschisa la Iasi, iar marti are loc concursul de licenta, la Consiliul National al Audiovizualului.

Totodata, CNA va analiza in cadrul sedintei de marti solicitarea de prelungire a licentei audiovizuale a companiei Realitatea Media SA Bucuresti pentru postul Realitatea TV Sibiu.

Potrivit lui Petran, emisia urmeaza sa inceapa la Iasi, in maximum doua luni de la data obtinerii licentei.

Tot la studioul teritorial de la Iasi vor lucra aproximativ 40 de angajati, la care se adauga si toti corespondentii din zona Moldovei, potrivit lui Petran.

“Decizia de extindere vine ca o continuare a proiectului de dezvoltare a retelei de statii teritoriale”, a adaugat directorul retelei Realitatea TV.

Potrivit acestuia, tot pe parcursul lui 2012 se va infiinta si studioul local din Baia Mare si “poate unul la Craiova”, in timp ce studioul din Timisoara va fi modernizat.

In prezent, reteaua locala a Realitatea TV cuprinde, pe langa studioul din Bucuresti si pe cele teritoriale, respectiv in Vrancea, Bacau, Brasov, Sibiu, Mures, Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud si Timis.

In prezent, Realitatea Media se afla in procedura de insolventa, dupa ce in 2010 a
inregistrat o pierdere de peste 86,2 milioane de lei, in scadere cu
aproape 48% fata de 2009.