- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rezultate record pentru Adevarul Holding in 2009: Trustul lui Patriciu si-a dublat business-ul, in plina criza

07 Jan, 13:00 • andra.gheorghe
Veniturile inregistrate de trustul Adevarul Holding in 2009 s-au ridicat la circa 75 mil. euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Razvan Corneteanu, CEO-ul companiei. Business-ul Adevarul a fost anul trecut cu 25% mai mare fata de predictiile din vara ale managerului, si cu 87% mai mare fata de veniturile trustului din anul 2008.
Rezultate record pentru Adevarul Holding in 2009: Trustul lui Patriciu si-a dublat business-ul, in plina criza

Corneteanu afirmase in august, intr-un interviu acordat DailyBusiness.ro, ca se asteapta la afaceri de circa 60 milioane euro pentru 2009, dupa cele 40 milioane euro raportate in 2008.

„Vom creste si in 2010, cu siguranta. Intrebarea este cu cat, inca nu stim, insa va fi o evolutie substantiala”, a afirmat Corneteanu.

Managerul Adevarul s-a abtinut de la a indica entitatea care atrage cel mai mare profit. „Nu vreau sa dau idei altora, care se lupta cu falimentul. Lasa-i sa fie creativi singuri”, a spus el.

Doua dintre produsele editate de trust, ziarul de referinta Adevarul si tabloidul Click!, au avut performante bune in 2009 la nivel de vanzari, devenind lideri in randul niselor pe care activeaza.

De asemenea, Adevarul s-a impus pe piata ca unul din principalii furnizori de continut aditional atasat produselor media, precum carti de literatura sau DVD-uri.

Pe langa produsele editoriale, Adevarul Holding mai are in portofoliu un lant de librarii, in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, si unul de tipografii, in Capitala, Iasi, Timisoara si Cluj.