- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ronaldinho si alti sportivi cresc profitul Nutrilite in Romania cu 10% in 2008

05 Mar, 08:27 • sergiu.mihalcea
Nutrilite, marca Amway de suplimente alimentare, ar putea obtine anul acesta un profit cu 10% mai mare in Romania, ca urmare a contractelor de promovare incheiate la nivel international cu mai multi sportivi, printre care Ronaldinho.
Ronaldinho si alti sportivi cresc profitul Nutrilite in Romania cu 10% in 2008

In aprilie 2006, Amway a incheiat primul contract de promovare pentru marca Nutrilite cu atletul Asafa Powel, apoi au urmat in 2007 Liu Xiang, recordmanul mondial la 110 metri garduri si Sanya Richards, detinatoarea recordului american la alergari pe 400 de metri.

Ultimul contract de promovare pentru Nutrilite este cel incheiat pe 28 februarie 2008, cu fotbalistul Ronaldinho.

„Inca din aprilie 2006, cand a fost incheiat primul contract de promovare a marcii Nutrilite, cu Asafa Powel, detinatorul recordului de viteza la 100 m sprint, cifra de afaceri a Amway a inregistrat cresteri, datorate in parte si colaborarii cu acesti sportivi renumiti in intreaga lume. Pentru 2008 estimam o crestere de 10% a profitului pe segmentul Nutrilite”, a declarat pentru DailyBusiness Violeta Coanca, marketing si PR coordinator al Amway Romania.

„In 2007 am inregistrat o cifra de afaceri de circa 125 milioane de lei, in crestere cu 22% fata de 2006, cand am inregistrat un profit de 102,8 milioane de lei. Previziunile pentru 2008 sugereaza o crestere de circa 20% a cifrei de afaceri Amway in Romania, iar segmentul de suplimente alimentare reprezinta circa 25% din volumul afacerii Amway Romania. O parte a acestei cresteri se va datora si acestor colaborari”, a mai spus Coanca.

„Colaborarea dintre Nutrilite si cei patru sportivi presupune participarea la diferite evenimente, cum a fost de exemplu in 2007, cand Asafa Powell a participat la Maratonul Orange County din California alaturi de angajati ai Amway si ai Institutului de sanatate Nutrilite”, a precizat Coanca.

Nutrilite, marca Amway, produce vitamine, minerale si suplimente nutritive, care creste, cultiva si proceseaza plante in propriile ferme organice, localizate in California, Washington, Mexic si Brazilia.

Compania Amway comercializeaza la nivel international, in sistem multi-level-marketing, produse pe diverse segmente, sanatate, produse de uz casnic, frumusete, produse de ingrijire personala, parfumuri, produse pentru igiena orala si ingrijirea locuintei.