Media & Advertising

Scandalul de la Realitatea TV, vazut din interiorul redactiei: „Nu e niciun balamuc aici”

21 Apr, 14:34 • marian.rujoiu
De la reporteri la realizatori de emisiuni, angajatii Realitatea TV neaga existenta scandalului care a cuprins postul de televiziune in ultima perioada. Conflictul dintre Sorin Ovidiu Vintu, proprietarul postului, si Sebastian Ghita, managerul general, a ajuns in instanta.
Scandalul de la Realitatea TV, vazut din interiorul redactiei: Nu e niciun balamuc aici

Schimbarea managementului si retinerea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a pus lacatul pe gura angajatilor Realitatii TV care spun fie ca nu s-a schimbat nimic la nivelul politicii editoriale, fie ca „schimbarea se vede la televizor”.

Emil Hurezeanu

A renuntat in toamna anului trecut la functia de presedinte al Grupului Realitatea Catavencu, iar in prezent, realizeaza, duminica, alaturi de Iosif Boda, emisiunea Romania politica.

Intrebat de DailyBusiness.ro cum se vede schimbarea editoriala adoptata de RealitateaTV, Hurezeanu a raspuns: „De ce ma intrebati pe mine? Dumneavoastra nu va uitati la televizor? La televizor se vede schimbarea”.

In ceea ce priveste scandalul care a cuprins Realitatea TV, Hurezeanu a spus ca „nu am nicio viziune diferita de a dumneavoastra”.

Oana Stanciulescu

Realizatoarea Oana Stanciulescu prezinta in fiecare sambata, de la ora 20.00, emisiunea politica „Da sau Nu”.

Intrebata de DailyBusiness.ro cum se vede scandalul de la Realitatea din interiorul redactiei, Stanciulescu a afirmat ca „nu stiu cum se vede pentru ca nu fac parte din redactie, eu am doar o colaborare cu Realitatea TV „.

Ea a tinut sa precizeze ca de cand colaboreaza cu postul de televiziune „nu a intervenit nimeni in politica editoriala sau in desfasuratorul emisiunii”.

„Am invitat pe cine am vrut eu la emisiune”, a mai spus Stanciulescu.

Reporter Realitatea TV

Un reporter al postului de televiziune a declarat ca „nu pot vorbi despre asta, nu e niciun balamuc aici”.

Intrebat despre informartiile aparute pana acum pe bloguri, despre scandalul de la Realitatea TV, acelasi reporter a afirmat ca „atunci faceti gazetarie de pe bloguri”.

Vintu a facut „eforturi disperate sa nu se dea in fapt”

Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a facut publica miercuri inregistrarea unei discutii din 2 aprilie, avuta cu Sorin Ovidiu Vintu (foto), proprietarul postului. Potrivit inregistrarii, Vintu il ameninta pe Ghita si declara ca a facut „eforturi disperate sa nu se dea in fapt de unde vine si cine e”.

Vintu a fost retinut 24 de ore pentru santaj si amenintare dupa ce Ghita a depus plangere impotriva lui. Cei doi au fost audiati de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.