- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Snick Ambalaje te așteaptă cu o mulțime de oferte la ambalaje, pentru afacerea ta

23 Oct, 10:57 • Fundeanu Madalina
Snick Ambalaje te așteaptă cu o mulțime de oferte la ambalaje, pentru afacerea ta

Ambalajele de unica folosinta sunt foarte importante pentru afacerile unde sunt necesare. Acestea trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, din punct de vedere calitativ, pentru ca fiecare client sa aiba parte de consumul preparatelor fara probleme. Materialul din care sunt confectionate, modalitatea in care se inchid ori se deschid, dar si felul in care pastreaza preparatele sunt esentiale pentru client. In acest sens, Snick Ambalaje ti-a pregatit numeroase produse si te asteapta cu o multime de oferte pentru afacerea ta! Poti opta pentru diverse ambalaje de unica folosinta, a caror calitate este una superioara.

In functie de domeniul afacerii tale poti selecta produsele necesare. Pe site ai dedicata o sectiune pentru fiecare nisa, unde poti descoperi produsele corespunzatoare. Ai posibilitatea de a comanda farfurie carton, cat si boluri sau tacamuri, cutii sau alte ambalaje de unica folosinta care sa indeplineasca standardele de calitate pentru clientii tai. Pe langa varietatea de produse, mai ai de ales si materialul din care acestea sa fie confectionate. De asemenea, pentru fiecare tip de ambalaj sunt specificate si temperaturile la care rezista, astfel incat sa achizitionezi ceva optim pentru business-ul tau. Acestea vor mentine preparatele in bune conditii, fara sa deterioreze gustul ori ca ambalajul sa se deformeze.

Snick Ambalaje iti pune la dispozitie o gama extinsa din aceste produse, fie ca vorbim despre pungi, sacose, farfurii, pahare, boluri, caserole de diferite tipuri sau alte articole. In functie de materialul din care vrei ca acestea sa fie confectionate, compania iti poate livra tot ce ai nevoie pentru a te bucura de suficiente resurse. Livrarea se face rapid in toata tara si ai posibilitatea de a comanda chiar si o sacosa cu mostre.

Oferta extinsa de produse pentru necesitatile fiecarei afaceri

La Snick Ambalaje te poti bucura de o oferta extinsa de produse. Pe site poti opta atat pentru oferta de tip promo, cat si pentru export, fiecare avand alte categorii de ambalaje de unica folosinta. Produsele pe care le poti comanda de pe site sunt articole pentru catering si street food, pentru cofetarii si gelaterii, pentru evenimente si receptii, ambalaje de unica folosinta pentru pizzerii si rotiserii, ambalaje pentru cafenele si smoothie bars ori articole pentru hoteluri si restaurante.

Totodata, Snick Ambalaje dispune si de o oferta pentru produse corespunzatoare igienei si curateniei, care sa mentina un nivel ridicat al acestor aspecte atat de importante in astfel de afaceri. Toate produsele au o calitate superioara, sunt foarte usor de utilizat si permit totodata manevrarea simpla de catre client.

Comanda online o sacosa cu mostra, gratuit!

La Snick Ambalaje ai posibilitatea de a comanda online o sacosa cu mostre, gratuit. Aceasta cuprinde mai multe ambalaje pe care intentionezi sa le cumperi, mostre din ele, pentru a te asigura ca faci alegerea buna pentru produsele solicitate. In acest fel, poti testa calitatea lor, dar si alte aspecte, fara sa cumperi un lot mai mare.

Poti discuta cu reprezentantii prin intermediul adresei: [email protected].