- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Stefan Alexiu paraseste, joi, echipa agentiei Babel Communications

15 Jan, 14:08 • sergiu.mihalcea
Stefan Alexiu (foto), media relations manager la Babel Communications, paraseste echipa agentiei, la 10 luni dupa numirea sa in functie.
Stefan Alexiu paraseste, joi, echipa agentiei Babel Communications

Alexiu, 32 de ani, este licentiat al Facultatii de Jurnalism din Bucuresti, si inainte de a veni la Babel a lucrat in cadrul grupului RTC timp de doi ani, unde a ocupat functia de PR manager.

Alexiu nu a dat informatii referitoare la urmatorul loc de munca, insa a precizat ca va reveni asupra acestui subiect in decurs de cateva saptamani.

In urma cu o saptamana, Vlad Merticaru, directorul de PR al Babel Communications, anunta ca va parasi agentia la finele acestei saptamani. Joi, 15 ianuarie, este ultima zi de activitate la Babel, atat pentru Merticaru cat si pentru Alexiu.

Babel Communications ofera in prezent pe activitati de creatie, PR, BTL, strategie si media. Cu o vechime de 10 ani in piata, Babel Communications este o agentie de comunicare full-service.

Printre clientii companiei se numara nume ca Henkel Romania, Carpatina, Praktiker, Arcelor Mittal Construction Romania, GlassCorp, Akzo Nobel, Constam Grup, CCCF, JVC, Lasselsberger/Cesarom.