- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Vodafone va aloca 600.000 euro pentru proiecte de asistenta medicala in 2008

21 Apr, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Fundatia Vodafone Romania a alocat 215.000 euro pentru renovarea sectiei de oncologie a spitalului de copii "Marie Curie", si anunta un buget de 600.000 de euro care va finanta proiecte de asistenta medicala pe parcursul acestui an.
Vodafone va aloca 600.000 euro pentru proiecte de asistenta medicala in 2008

Fundatia Vodafone Romania anunta finantarea proiectului de renovare a sectiei de oncologie a Spitalului de Urgenta pentru Copii „Marie Curie&”, din Bucuresti, cu suma de 215.000 de euro.

Proiectul face parte din campania „Stop Cancer”, organizata de Fundatia Scheherazade, cu scopul de a sensibiliza opinia publica asupra cancerului juvenil si de a strange fonduri pentru renovarea si dotarea spitalului „Marie Curie”.

„Una dintre prioritatile Fundatiei Vodafone Romania in acest an este sustinerea proiectelor care vin in sprijinul spitalelor de oncologie. In 2008, am alocat 600.000 pentru proiectele de asistenta medicala, care vor include si proiecte desfasurate in spitalele de oncologie”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Proiectele sociale sustinute de operatorul de telefonie mobila Vodafone, prin fundatia Vodafone Romania, au depasit in 2007 suma de 1,74 mil. euro, cele mai multe proiecte venind in sprijinul copiilor si al batranilor, au spus reprezentantii companiei.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie romaneasca non-guvernamentala cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale Companiei. Activitatea Fundatiei Vodafone Romania este.

De la infiintarea sa, in urma cu 10 ani, Fundatia Vodafone Romania a investit peste 4 milioane de euro, in programe de respnsabilitate sociala (CSR).