- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

ARBOinteractive va organiza conferinte in Bucurestiul Virtual

10 Dec, 12:28 • mihaela.tudorancea
Agentia de publicitate online ARBOinteractive se va ocupa de gestionarea spatiilor publicitare din Bucurestiul Virtual din jocul Second Life, urmand sa organizeze evenimente pentru companii, concerte live, proiecte speciale si comunicate de presa, potrivit reprezentantilor companiei.
ARBOinteractive va organiza conferinte in Bucurestiul Virtual

„Nu ne asteptam sa obtinem foarte multi bani din acest lucru. Deocamdata acest domeniu este la inceput. Speram sa avem intre 2-5 clienti companii pe luna anul viitor”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Clement Nicolaescu, marketing si PR Director al ARBOinteractive.

Numarul de vizite in Bucurestiul Virtual, replica virtuala a centrului Bucurestiului real din Second Life, lansata pe 29 noiembrie, a fost de peste 12.000 in prima zi, potrivit anuntului companiei Chase Corp, agentia de marketing specializata in lumi virtuale care s-a ocupat de dezvoltarea acestui proiect.

Traficul spatiilor din lumea virtuala Second Life se calculeaza dupa un algoritm care contorizeaza numarul de avataruri care viziteaza locatia respectiva si timpul petrecut acolo.