- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

BestJobs.ro: Am ajuns la peste 1.000 de noi CV-uri pe zi

06 Apr, 17:03 • mihaela.tudorancea
Numarul de CV-uri incarcate zilnic pe site-ul BestJobs.ro in cursul lunii martie a crescut cu 28% fata de perioada similara a anului trecut, ajungandu-se in prezent la peste 1.000 de noi CV-uri pe zi, a declarat pentru DailyBusiness.ro Calin Fusu, directorul general si unul dintre fondatorii companiei Neogen, care detine site-ul de recrutare.
BestJobs.ro: Am ajuns la peste 1.000 de noi CV-uri pe zi

In luna februarie a acestui an, numarul de CV-uri create pe zi a crescut cu 44% fata de perioada similara a anului precedent, iar in luna ianuarie cu 33%, potrivit datelor furnizate de BestJobs.ro.

Cele mai multe oferte de locuri de munca de pe site-ul de recrutare BestJobs.ro sunt in domeniul vanzarilor, 1.528, comert, 635, software si tehnologii, 697, inginerie, 501, si serviciu clienti, 474.

De cealalta parte insa, cele mai prezente domenii de interes prezente in CV-urile clientilor BestJobs.ro sunt vanzarile, finante si contabilitate, banci, management si consultanta.

La inceputul acestui an, directorul Neogen estima ca piata de recrutare online va creste cu circa 30% anul acesta, cu un ritm mai redus decat in anii precedenti cand aceasta urca cu 60-70%.

Compania Neogen a raportat in 2008 afaceri de 3 milioane de euro, cu 500.000 de euro mai putin decat estimarile anterioare, pentru anul acesta vizand afaceri intre 4 si 4,5 milioane de euro. Pe piata locala, compania este prezenta cu site-urile BestJobs.ro, Neogen.ro, colegi.ro, noi2.ro, neobizz.ro si doizece.ro

Principalul competitor al BestJobs si liderul pietei de recrutare online este portalul eJobs. Atat eJobs cat si BestJobs au printre actionari fondul de investitii american Tiger.