- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Boom Online Advertising a intrat in procedura de insolventa

22 Jul, 17:52 • mihaela.tudorancea
Netbridge Investments, compania care opereaza agentia de publicitate online Boom Online Advertising, a intrat in procedura de insolventa in urma unei decizii luate de Tribunalul Bucuresti pe data de 14 iulie, potrivit informatiilor de pe site-ul tribunalului.
Boom Online Advertising a intrat in procedura de insolventa

Impotriva Netbridge Investments a fost deschis un dosar pe data de 24 iunie 2009, de catre compania RealMedia Network, care detine cel mai mare portal de imobiliare din Romania, imobiliare.ro. Principalul actionar al RealMedia Network, cu 50%, este Broadhurst Investments, entitate care controleaza in acelasi timp si Netbridge Investments.

Orice companie care are de recuperat sume de bani de la agentia Boom se poate inscrie la masa credala pana la data de 14 septembrie, conform datelor afisate de tribunal.

Reprezentantii Boom nu au putut fi contactati, iar reprezentantii RealMedia Network nu au dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Administratorul judiciar care a preluat conducerea Netbridge Investments este compania BDO Conti Insolvency.

Netbridge Investments este o companie parte a grupului Netbridge, denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Printre companiile care fac parte din grup se numara Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Investments, Netbridge Development, Acasa Media.

In luna aprilie a acestui an, agentia de publicitate online Boom si-a impartit portofoliul in doua companii distincte. Site-urile detinute de NCH, proprietarul Boom, au fost trecute pe o noua companie, Digital Ads, in portofoliul Boom ramanand doar site-urile externe.