- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Ce trafic are Trafic.ro?

04 Nov, 00:01 • mihaela.tudorancea
Trafic.ro, serviciul de monitorizare al traficului si audientei pe Internet, detinut de NetBridge Development, are circa 800-900.000 de vizitatori pe luna, potrivit reprezentantilor companiei. Daca s-ar autocontoriza, site-ul s-ar afla intre primele 50 cele mai vizitate site-uri din Romania.
Ce trafic are Trafic.ro?

„Cifrele exacte pentru septembrie 2008 sunt de 833.784 vizitatori, respectiv de 898.415 vizitatori pentru octombrie 2008”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Mihai Alexandru Serea, project manager al trafic.ro.

Cel mai vizitat site, conform Trafic.ro, este Gazeta Sporturilor, cu peste 5 milioane de vizitatori unici pe luna.

Saptamana trecuta, trafic.ro a introdus un nou model de statistica pentru evolutiile zilnice, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa updateze nivelul de statistici pentru referreri si sa adauge o sectiune dedicata campaniei electorale, potrivit reprezentantilor trafic.ro.

Tendita pietei de monitorizare a traficului online este de crestere. „O crestere lenta, sanatoasa. Pe fondul crizei financiare internationale, care desi nu ne afecteaza direct, isi face prezenta in toate ariile vietii economice, business-urile se vor orienta din ce in ce mai mult spre servicii cu ROI [n.r. return on investment – recuperarea investitiei] rapid, fapt ce aduce Internetul ca platforma si totodata serviciile bazate pe aceasta platforma in pozitia de candidati ideali pentru dezvoltare”, a comentat Mihai Alexandru Serea.

Anul trecut, BRAT a lansat studiul SATI care ofera informatii detaliate referitoare la traficul, audienta si profilele vizitatorilor site-urilor din Romania, intrand astfel in concurenta directa cu Trafic.ro.