- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

ComunicateVideo.ro: Estimam afaceri de 100.000 euro

26 Feb, 14:49 • mihaela.tudorancea
Compania Big Media Relatii Publice estimeaza un numar de circa 100 de clienti anul acesta pentru site-ul comunicatevideo.ro, lansat saptamana aceasta, si incasari de minim 100.000 de euro.
ComunicateVideo.ro: Estimam afaceri de 100.000 euro

„Pentru finele anului estimam un numar de 100 de clienti, majoritatea ca abonati ai serviciului. In momentul de fata aplicam o politica de marketing care sa incurajeze incheierea unor abonamente de lunga durata. Estimarile privind veniturile sunt greu de previzionat dar fiind conditiile incerte de piata, dar vizam un minim de incasari de 100.000 de euro, ceea ce ne va permite recuperarea investitiei pana la finele trimestrului trei din 2009. Mizam pe o crestere accelerata a numarului de clienti in perioada mai-iunie, cand vom dedica sectiuni speciale alegerilor europarlamentare”, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Big Media Relatii Publice.

Pretul unui comunicat este de 300 euro, acesta fiind un pret stabilit pentru clientii care nu opteaza pentru un abonament de mai multe comunicate video. „Pretul include serviciile de productie ale comunicatului (filmare, montare, decor), postarea materialului pe site-ul www.comunicatevideo.ro si transmiterea unei alerte catre jurnalistii din domeniul ales de client. In functie de optiunea pentru un abonament cu mai multe comunicate video incluse, pretul unui comunicat scade proportional cu valoarea generala a abonamentului. Toate serviciile de productie a comunicatului se realizeaza in house, cu echipamente profesionale proprii”, au spus reprezentantii Big Media Relatii Publice.

Totodata, clientii care doresc sa publice materiale video realizate de ei, vor plati intre 20 si 50 de euro, in functie de numarul de comunicate postate.

Serviciul este destinat celor ce vor sa completeze informatia scrisa cu elemente audio-video relevante. „Noutatea acestui instrument este ca face legatura intre mass-media audiovizuala si organizatiile care vor sa isi transmita mesajele catre categoriile de public pe care le au in vedere folosind o platforma de internet cu o interfata accesibila si prietenoasa. Televiziunile, ca tinta principala a serviciului, au avantajul ca vor putea accesa rapid imagini de inalta calitate si vor putea sa selecteze usor informatiile necesare”, au precizat reprezentantii Big Media Relatii Publice.