- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

DivercityCafe, o noua investitie in \”mondenul online\” din Romania

18 May, 17:58 • mihaela.tudorancea
Justin Kadima, fondatorul companiei Republika Interactive, specializata in dezvoltarea de aplicatii de tip social networking si portaluri cu componenta sociala extinsa, a achizitionat o participatie majoritara la site-ul monden DivercityCafe, in care va investi suma de 20.000 de euro.
DivercityCafe, o noua investitie in \mondenul online\ din Romania

„Nu pot face publica suma tranzactiei pentru ca in momentul de fata mai sunt in negocieri cu unele bloguri. Urmaresc blogurile care au ca target tinerii intre 15 si 25 de ani, bloguri care au multi followeri, un continut atractiv si potential de crestere. Pentru investitiile in aceste bloguri am pregatita o suma de 50-60.000 de euro pana la sfarsitul anului”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Justin Kadima.

Aceste site-uri vor face parte din divizia de publishing a companiei Republika.

„In DivercityCafe, proiect pe care il urmarim de ceva timp, am identificat o publicatie de succes, dupa standardele unui blog, 3000-3500 vizitatori/ zi, parteneriate in industria muzicala, practic un proiect cu un potential bun de crestere si care se adreseaza exact nisei demografice ce intentionam sa o targetam prin efortul nostru publicistic”, a precizat Justin Kadima pe blogul sau.

Site-ul DivercityCafe a fost lansat in noiembrie 2007, colaboreaza cu MediaPro, Roton, Cat Music, Universal, are parteneriate cu Radio 21 si Turabo Society Club, si are peste 800 de abonati la feed-ul RSS.

Compania Republika Interactive, fondata in iulie 2008 de catre Justin Kadima, a raportat in ultimele cinci luni ale anului trecut o cifra de afaceri de 60.000 de euro, iar pentru anul curent estimeaza o cifra de afaceri de 300.000 de euro.

Kadima are o experienta de 7 ani in online. A fost executive director la compania eKontent Lab, precum si CTO al companiei Kondiment Group, unde a mai detinut si pozitiile de Web Developer si Head of Development Department.