- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Francize.net: Vom avea o oferta de minim 80 de francize pana la sfarsitul anului

20 Mar, 12:08 • mihaela.tudorancea
Portalul francize.net, detinut de firma de consultanta AV Franchise Consulting, lansat la sfarsitul lunii februarie 2009, va colabora pana la sfarsitul anului cu peste 300 de francize locale si internationale, iar oferta companiei va fi de minim 80 de francize, au declarat reprezentantii companiei.
Francize.net: Vom avea o oferta de minim 80 de francize pana la sfarsitul anului

In prezent, site-ul ofera 20 de francize. In ceea ce priveste numarul francizorilor, compania are deja o baza de 4.000 potentiali clienti care si-au manifestat dorinta de a investi intr-o franciza si asteapta ca numarul acestora „sa creasca exponential” in primul an de la lansare.

„In primul an, numarul francizorilor de pe site va creste exponential, la fel si efortul depus in promovarea portalului si al companiei. In momentul de fata, se cauta francize in domeniile in care ti le poti permite”, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

„Deoarece foarte multi investitori nu dispun de o suma foarte mare de bani, iar creditele au devenit mai greu de accesat, cele mai cautate francize sunt cele care necesita o investitie mica si a caror investitie se recupereaza rapid. Astfel de domenii ar fi cele de advertising, gambling si food. Pentru investitii putin mai ridicate se cauta cafenele de renume”, au adaugat sursele citate.

Pretul prezentei in cadrul portalului dupa prima luna, care este gratuita, variaza foarte mult in functie de oferta de servicii aleasa de francizor.

„Aceasta incepe cu 30 de euro pe luna si poate ajunge pana la 2-3.000 de euro pe luna”, au precizat reprezentantii Francize.net.