- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Investitie de 22.000 euro in portalul de resurse umane HR Club

14 Oct, 18:45 • traian.badulescu
Investitia in portalul de resurse umane hr-club.ro s-a ridicat la 22.000 euro, inclusiv TVA, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii asociatiei de profesionisti in resurse umane din Romania, HR Club.
Investitie de 22.000 euro in portalul de resurse umane HR Club

98% din valoarea investitiei fara TVA a fost sustinuta din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU), iar restul sumei de 2% si TVA-ul au fost suportate de HR Club.

„Dupa terminarea proiectului, in anul 2010, ne-am asumat sustinerea centrului de resurse umane online (portalului – n.r.) din fonduri proprii”, a declarat Carmen Cucul, project manager pentru accesarea fondurilor din POSDRU.

Ea a adaugat ca valoarea eligibila a intregului proiect finantat prin POSDRU in perioada mai 2009-august 2010 este de aproximativ 270.000 euro.

HR Club a previzionat un numar de 5.000 de vizitatori pe luna, in cererea de finantare intocmita pentru accesarea fondurilor europene. „Consideram insa ca potentialul acestui proiect este mare si avem incredere ca vom depasi acest indicator”, a mai spus Carmen Cucul.

La sfarsitul lunii septembrie 2009, Asociatia HR Club numara aproximativ 360 de membri, din aproximativ 300 de companii multinationale si romanesti cu peste 150.000 de angajati ce provin din toate industriile si din sectorul serviciilor.

40% dintre membri reprezinta companii furnizoare de servicii in Resurse Umane, iar 60% activeaza in departamentele de Rersure Umane ale companiilor straine sau romanesti de pe teritoriul tarii.

In ceea ce priveste nivelul de responsabilitate, 65% au functii de decidenti la nivel de top si middle management (Directori Generali, Parteneri, Directori Resurse Umane, Manageri Resurse Umane), ceilalti membri fiind experti si specialisti in domeniul managementului resurselor umane.

Majoritatea membrilor clubului (in jur de 90%) activeaza in Bucuresti, insa o proportie din ce in ce mai mare activeaza in alte orase importante ale tarii, precum Cluj Napoca, Timisoara, Arad sau Iasi.

Printre companiile mari reprezentante in asociatie se numara BRD, Raiffaisen Bank, Orange, Romtelecom, Carrefour, Real Hypermarket, Danone, Kraft, Sanofi Aventis, OMV, Praktiker si Ursus Breweries.