- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Lucrez.in/IT isi propune sa atraga 10.000 de utilizatori in 2009

21 Jan, 12:01 • mihaela.tudorancea
Ovidiu Negrean, detinatorului site-ului de socializare dedicat persoanelor si companiilor care lucreaza in domeniul IT, Lucrez.in/IT, estimeaza ca serviciul va atrage 10.000 de utilizatori anul acesta, dupa ce in prima saptamana de la lansare, fara promovare, site-ul a ajuns la 200 de membri.
Lucrez.in/IT isi propune sa atraga 10.000 de utilizatori in 2009

„Imi propun ca Lucrez.in/IT sa devina un site de referinta atat pentru cei care lucreaza in domeniu cat si pentru angajatorii si companiile ce activeaza in IT. Din 20 ianuarie vom incepe promovarea la nivel national, iar la sfarsitul acestui an targetul este de 10.000 de utilizatori”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Ovidiu Negrean.

Promovarea site-ului va fi facuta indeosebi online si la evenimentele ce au loc in cadrul industriei. „Momentul este propice retelelor sociale de business datorita contextului economic. Industria IT este si ea lovita de criza economica si in asemenea momente fiecare incearca sa isi creeze cat mai multe atuuri, printre care relatiile profesionale, dezvoltarea personala si prezenta in acelasi mediu cu firmele din industrie, care ar putea sa-i ofere oportunitati de dezvoltare si chiar angajare”, a explicat Negrean.

Site-ul este prezentat de Negrean ca o retea sociala de business, desi componenta de baza este socializarea. „Pe langa aceasta se adauga facilitati multiple, precum grupurile, mesageria intre membrii site-ului, recomandari, istoric studii si istoricul angajarilor, bloguri personale si bloguri de companie”, a adaugat el.