- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

MyJob: Un job de vanzari entry-level in Bucuresti a atras 1.350 de candidati

08 Apr, 15:23 • mihaela.tudorancea
In perioada februarie-martie 2009, site-ul de recrutare MyJob a inregistrat un numar record de aplicanti pentru joburile postate pe site, potrivit declaratiilor companiei, unele locuri de munca ajungand sa aiba peste 700 de aplicanti, iar un job de vanzari a atins chiar 1.350 de cereri de aplicare.
MyJob: Un job de vanzari entry-level in Bucuresti a atras 1.350 de candidati

Jobul cu cele mai multe aplicatii, 1.350, este de reprezentant de vanzari, in Bucuresti, pozitia entry level.

„In acest interval, cele mai multe aplicatii se inregistreaza pentru joburi din domeniul vanzari si serviciu clienti, unde majoritatea ofertelor nu necesita experienta, studii sau aptitudini specifice. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, numarul de aplicatii pentru pozitii din aceste domenii, la entry level, reprezentant vanzari, client service, a crescut cu aproximativ 50%, tocmai pe fondul contextului economic actual”, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii MyJob.

Totodata, pe site-ul BestJobs.ro, detinut de compania Neogen, s-a ajuns la peste 1.000 de noi CV-uri inscrise pe zi, numarul crescand cu 28% fata de perioada zimilara a anului precedent, in luna martie a acestui an.

Principalii competitori ai MyJob pe piata locala de recrutare online sunt BestJobs.ro si eJobs.ro, detinut de InternetCorp.