- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Online-ul aduce o treime din afacerile unui importator timisorean de mobila

10 Apr, 12:29 • emanuel.ceciu
Compania autohtona importatoare de mobila Bekab Timisoara a anuntat relansarea portalului online MobilaBekab.ro, estimand pentru 2008 venituri totale de circa 200.000 euro, online-ul urmand sa genereze aproape o treime din afaceri.
Online-ul aduce o treime din afacerile unui importator timisorean de mobila

Companie are magazine „offline” in Arad si Timisoara

Mobila este importata cu preponderenta din Italia, dar o parte este realizata si in Romania.

„Am investit pana in prezent circa 400.000 de euro in business. Anul acesta, in conditiile unei piete in crestere si a unei cereri de mobila din ce in ce mai mari, estimam ca vom intra pe profit”, a declarat pentru DailyBusiness Ion Iacab, general manager si unic actionar al firmei romanesti.

Acesta a precizat ca daca planurile companiei se vor indeplini pentru acest an, nu este exclus ca Bekab sa se extinda din 2009 si in Bucuresti, printr-o reprezentanta locala.

„Concurenta este foarte mare in Bucuresti, dar si cererea este in crestere. Speram sa reusim din 2009 sa intram si in capitala. Vom incerca sa ne evidentiem prin faptul ca realizam mobila si la comanda, dupa specificatiile clientului”, a mai spus actionarul firmei timisorene.

Compania austriaca de mobila kika si-a anuntat recent prezenta pe piata autohtona in Bucuresti, estimand vanzari de pana la 50 mil. euro pentru primul an.

Principalii jucatori pe piata autohtona de mobila sunt Mobexpert, Ikea sau Elvila.