- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orasul Craiova are harta comerciala online

30 Oct, 17:35 • mihaela.tudorancea
Reprezentantii site-ului Craiovamap.ro, unde a fost lansata o harta comerciala interactiva a orasului din Banie, estimeaza ca vor ajunge la 30.000 de vizitatori pe luna pana la mijlocul anului viitor, in crestere de la circa 5.000 de vizitatori in prezent.
Orasul Craiova are harta comerciala online

„Proiectul nu-mi va aduce, cel putin momentan, foarte multi bani, insa din punct de vedere al vizitatorilor cred ca se poate mai bine. Cea mai importanta harta comerciala, SalutBucuresti.ro, are lunar peste 280.000 de vizitatori”, a declarat Ionut Bilica, creatorul Craiovamap.ro.

Ideea site-ului a venit in timpul unui „brainstorming” cu niste prieteni. „Cineva a zis harta, si mi-am imaginat un Pagini Aurii cu localizare. Mi s-a parut o idee buna, care are ca target toate societatile comerciale. Nu e nici pe departe prima harta comerciala a unui oras din Romania, dar am vrut sa fie printre cele mai bine realizate din punct de vedere tehnic, si sunt multumit de rezultat”, a povestit Ionut Bilica.

In prezent, pe harta Craiova Map se afla peste 800 de obiective, din care 116 baruri si restaurante, 109 din domeniul bancar, 115 institutii, 131 obiective din domeniul sanatatii, 10 hoteluri si 49 magazine de electronice.

Obiectivele se adauga gratuit, iar in schimbul adaugarii unui link se percepe o taxa de circa 10 euro pe luna.

Momentan nu exista un buget fix pentru afacerea Craiova Map. „Daca estimarile mele de castig pentru prima jumatate a anului 2009 s-ar indeplini, probabil as reinvesti in promovarea site-ului toata suma”, a precizat Bilica.

Ionut Bilica este student in ultimul an la facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova, si programator liber profesionist.