- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orlando Nicoara: Am in plan achizitia mai multor afaceri online

03 Mar, 10:33 • mihaela.tudorancea
Dupa achizitia de la sfarsitul lunii noiembrie a blogului monden.info, Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv, continua seria de achizitii din online prin cumpararea, tot in nume propriu, a unui pachet majoritar la site-ul HotCity.ro, urmand ca in viitorul apropiat sa mai faca anunturi de acest gen, potrivit propriilor declaratii.
Orlando Nicoara: Am in plan achizitia mai multor afaceri online

„Am achizitionat site-ul HotCity pentru continutul si echipa sa. Nu caut achizitii intr-un anumit domeniu, sau incadrate intr-un anumit buget. Negociez orice consider eu o oportunitate. Am un plan bine setat. Nu caut sa-mi recuperez investitia imediat. Este o investitie pe termen mediu si lung”, a declarat Orlando Nicoara pentru DailyBusiness.ro.

Daca tranzactia monden.info, detinut la momentul respectiv de Bobby Voicu, fost reprezentant al Yahoo in Romania si blogger, a fost estimata intre 30.000 si 50.000 de euro de catre cele doua parti implicate, valoarea HotCity.ro nu a fost facuta publica.

„Am ales sa vindem HotCity.ro pentru ca eu nu sunt foarte pasionat de acest domeniu. Orlando Nicoara pare pregatit pentru dezvoltarea sa. Echipa de la HotCity.ro s-a descurcat foarte bine pana acum”, a declarat Mihai Fanache, fondator al companiei NineSpices, care a vandut site-ul HotCity.ro.

Orlando Nicoara a declarat ca site-ul HotCity.ro, format dintr-o echipa de sase oameni, va urma aceeasi directie ca si pana in prezent, declarand ca este tipul de „silent investor” (investitor din umbra – n.r.) care va sustine financiar proiectul.