- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orlando Nicoara are un buget de investitii de cateva zeci de mii de euro pentru proiecte online de nisa

06 Apr, 11:58 • mihaela.tudorancea
Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv, va investi, in nume propriu, cateva zeci de mii de euro in activarea si dezvoltarea unor site-uri de nisa, a spus el pentru DailyBusiness.ro, dupa ce in weekend a anuntat achizitia site-ului felicitari.com.
Orlando Nicoara are un buget de investitii de cateva zeci de mii de euro pentru proiecte online de nisa

Totodata, acesta va activa si circa 3-4 domenii din cele 10-12 achizitionate in 2005 de la Calin Fusu, directorul general al Neogen. Nicoara nu a dorit insa sa precizeze care dintre site-uri vor fi dezvoltate in curand.

„Am mai preluat procentul majoritar dintr-un proiect abia lansat pe care il voi anunta insa in cursul acestei saptamani. Nu pot spune exact cu cate alte site-uri mai sunt in discutii. Eu analizez oportunitatile si achizitionez atunci cand gasesc ceva de care sunt interesat”, a declarat Orlando Nicoara pentru DailyBusiness.ro.

La inceputul lunii martie a acestui an, Nicoara a achizitionat si pachetul majoritar la site-ul HotCity.ro, iar la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, a mai achizitionat site-ul monden.info. La momentul respectiv, achizitia monden.info, detinut de Bobby Voicu, fost reprezentant al Yahoo in Romania si blogger, a fost estimata intre 30.000 si 50.000 de euro. Valoarea achizitiei HotCity.ro nu a fost facuta publica.