- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Un proiect online sezonier al PCFun.ro, asteptat sa genereze 100.000 de euro de Craciun

09 Dec, 11:11 • mihaela.tudorancea
ChristmasFun.ro, proiect dezvoltat sub marca PCFun.ro, lansat special pentru perioada sarbatorilor de iarna, estimeaza vanzari de circa 10-12% din totalul afacerilor inregistrate de PCFun.ro in luna decembrie, de circa 100.000 de euro, potrivit reprezentantilor companiei.
Un proiect online sezonier al PCFun.ro, asteptat sa genereze 100.000 de euro de Craciun

„Nu putem sa spunem exact ce asteptari avem de la acest site, fiind de-abia dezvoltat, insa speram sa reprezinte circa 10-12% din vanzarile PCFun.ro in aceasta perioada. Totodata credem ca va avea un trafic de circa 250.000 de vizitatori in luna decembrie”, a declarat pentru DailyBusiness.ro omul de afaceri Marius Ghenea, detinatorul site-urilor PCFun.ro si ElectroFun.ro.

Pentru acest an PCFun.ro estimeaza afaceri de 15 milioane de euro, din care 45% vor fi reprezentate de ultimul trimestru (6,75 mil. euro – n.r.). Luna decembrie va reprezenta 15% din ultimul trimestru (1 mil. euro – n.r.), au declarat anterior pentru DailyBusiness.ro reprezentantii PCFun.ro, ceea ce ar situa vanzarile site-ului ChristmasFun.ro, de 10-12% din total, la circa 100.000 de euro.

„Anul trecut ChristmasFun.ro nu era un website, ci doar un mic proiect pe care acum am decis sa-l trecem pe un domeniu separat si sa-l abordam ca pe un proiect nou. Circa 17% din traficul inregistrat de catre cele doua site-uri, PCFun.ro si ElectroFun.ro, a trecut anul trecut si prin acea sectiune”, a declarat Madalin Durca, director de marketing al celor doua site-uri detinute de omul de afaceri Marius Ghenea.

Proiectul nu va fi inchis ci doar actualizat la jumatatea lunii noiembrie a fiecarui an, au precizat reprezentantii PCFun.

ChristmasFun.ro include aproximativ 100 de produse, clasificate pe categorii de produs, oferta urmand sa fie reinnoita pe tot parcursul lunii decembrie.