- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Comnord va finaliza intreg proiectul TenBlocks cu un an mai devreme

14 Jan, 12:20 • cristina.mihai
Compania de constructii si de dezvoltari imobiliare Comnord Bucuresti a vandut peste 60% din locuintele celei de-a doua faze a proiectului Ten Blocks din cartierul Militari din Capitala si va finaliza mai devreme cu un an intreg proiectul, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii de vanzari al companiei.
Comnord va finaliza intreg proiectul TenBlocks cu un an mai devreme

Cea de-a doua faza a proiectului a fost scoasa la vanzare in vara anului trecut si cuprinde 2 blocuri cu 86 de apartamente. Initial aceasta etapa de vanzari urma sa cuprinda 3 blocuri, dar compania a scos in cele din urma la vanzare doar 2, pentru ca mai erau cateva locuinte disponibile si in prima faza.

In prezent, cele 4 blocuri din prima faza a proiectului, cu 172 de locuinte, este finalizata si a inceput livrarile. Din locuintele din prima faza mai sunt disponibile doar cateva locuinte, conform companiei.

De asemenea, in prezent toate cele 10 blocuri sunt ridicate, asa ca dezvoltatorul a anticipat termenul de finalizare al intregului proiect pentru anul acesta. Initial, ultima faza a proiectului urma sa fie incheiata la finalul lui 2010.

Anterior, reprezentantii companiei au declarat ca investitia in complex se va ridica la circa 38,7 milioane euro.

In total, ansamblul va cuprinde 430 de apartamente cu suprafete construite cuprinse intre 42 si 192 de metri patrati.